Vezérelveink


Koncepció | Innováció | Megalkotás


Ajánlatot kérek!

Koncepció


A koncepció az volt, hogy a magunkba rejlő potenciált kiaknázhassuk. Fiatal, agilis, világlátott emberek alkotják a szakembergárdánkat, akik egyszerre tudják ötvözni a modern technikát az elismert magyar találékonysággal, a fiatalos lendülettel, valamint az európai munkamorállal.

Tevékenységi körünket megpróbáljuk a környékbeli ipar igényeihez igazítani: technológia csőszereléssel, ipari légtechnikával, gépszereléssel és telepítéssel foglakozunk, részt vettünk a környékbeli üzemek időszakos karbantartásain, 200 m2-es csarnokunkban könnyű acélszerkezet gyártást, forgácsolást, hajlító-ívelő munkákat tudunk elvégezni egyedi gépeinken.

 

Innováció


Kreatív ötletből születő folyamat, amely megvalósítja az ötletet. A megrendelő kreatív ötlete alapján szakértelmünkkel járulunk hozzá a megvalósításhoz. Megpróbálunk kielégíteni minden igényt az egyedi gépalkatrészek gyártása terén, fogaskerekektől a nagy átmérőjű tengelyekig.

Saját valamint alvállalkozóink gépparkjában az NC illetve CNC vezérelt gépek, sugárfúró, sík és palástköszörűk vannak, folyamatos beszállítói partnere vagyunk a Hankook Tire Magyarország Kft-nek, a Hungrana Kft-nek. Több hónapos projektekben egyedi formázó alkatrészeket gyártottunk, melynek során a tervezéstől az öttengelyes letapogatóval történő modellezésig és CNC megmunkáló eszközön történő gyártásig eljutottunk a tesztfázisig, ahol az eszköz megfelelt a magas minőségi elvárásoknak.

Válalljuk, hogy a több lábon állás elengedhetetlen a mai világban, csőszerelőink, valamint minősített hegesztőink bármely ipari területen megállják helyüket. Kondenz víz és gőzvezetéket építünk ki a Hamburger Hungária Kft. területén, kamragáz csövet cseréltünk az ISD Power Kft. részére.

Ív-, láng, AWI és alumínium hegesztés terén keresük a kihívást. Vállaljuk szerkezetek, pódiumok, korlátok gyártását saválló és szénacél anyagokból, javítunk és gyártunk tartályokat, vállaljuk saválló és horganyzott légtechnikai rendszerek kiépítését.

Gyárleállások idején alkalmazkodunk a szűk határidőkhöz, hajtások, hajtóművek, áttételek cseréjét, hajtó, préselő hengerek cseréjét végeztük több megrendelőnk megelégedésére.


Megalkotás


A gyors megtérülést hajszoló, súlyosan profitorientált vállalkozásokkal szemben próbáljuk az alkotásra helyezni a hangsúlyt, mert örömteli minden alkotás, amely nem recept alapján készül.

Társadalmi szerepvállalásunk


Ökologistic Környezetvédelmi Alapítvány által szervezett szemétszedési akciók (TeSzedd!) támogatása és részvételünk.


Kisapostagi Mosolykert Óvodának hirdetőtábla készítése.


A Dunaújváros-Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközség számára segítség nyújtása.


KÖSZ Hankook programban való részvétel, melyben a dunaújvárosi tűzoltóállomás felújításában vettünk részt


A közmédia immár negyedik alkalommal indított adománygyűjtést, különféle segélyszervezetek és alapítványok támogatására. A Jónak lenni jó! elnevezésű adománygyűjtés során művészek és sportolók által felajánlott tárgyakat lehet megvásárolni. A karitatív célokat szolgáló akcióhoz cégünk is csatlakozott, ajándékcsomag.

A megbízás menete

Profin elvégzett munkát szeretne? +36 25 220 788