Egyedi alkatrészek műszaki tervezése


Ajánlatot kérek!

A tevékenység bemutatásaCégünk vállalja egyedi gépelemek, alkatrészek, szerszámok 3D modellezését, valamint tervezését a hozzá kapcsolódó műszaki rajzok, tervdokumentációk elkészítésével együtt. Továbbá vállalja műhelyrajzok és gépipari összeállítási rajzok elkészítését. Szükség esetén 2D rajz alapján is megalkothatjuk az adott alkatrész 3D modelljét, a kért formátumban és paraméterekkel.

Kellő információ birtokában elkészítjük az alkatrész(-ek) műszaki tervdokumentációját is. Ehhez természetesen előzetesen is és a tervezés során is egyeztetésekre van szükség, ahol pontosan körülhatárolhatóvá válik a feladat. A gyártáshelyes műszaki rajzok segítségével egyszerre több alkatrészgyártó-forgácsoló cégtől, mint potenciális alvállalkozótól lehet árajánlatokat bekérni, melyek adatai egymással egzakt módon hasonlíthatóak össze.

Vállaljuk a prototípusok legyártását, alkatrészek 3D nyomtatását.

Ezenkívül préselő-nyomó előalakító, előformázó alkatrészek, alkatrészcsoportok tervezését és modellezését is vállaljuk, figyelembe véve a szükséges technológiai folyamatokat. Vállaljuk olyan prototípusok előállítását, amelyek az üzemi tapasztalatok és a felhasználási területen fellépő egyéb igénybevételek figyelembevételével készülnek.

Profin elvégzett munkát szeretne? +36 25 220 788